top of page

Diensten

Bert Demasure_LCI portrait web19.jpg

Laura Calleeuw luistert.

Laura Calleeuw begrijpt.

Laura Calleeuw ontwerpt.

Laura Calleeuw budgetteert.

Laura Calleeuw coördineert.

Laura Calleeuw controleert.

Als gepassioneerd interieurarchitect vertrekt Laura Calleeuw steeds vanuit een architecturaal lijnenspel. Deze creëert perspectieven, verhoudingen, onderlinge relaties, ruimtelijkheid en de nodige rust binnen de architectuur. Het interieur versterkt steeds het exterieur waardoor deze complementair werken.

 

Eéns deze basis bepaald is, gebruikt Laura Calleeuw haar ongeremde creativiteit om het ontwerp te personaliseren. Laura Calleeuw slaagt erin om een unieke samenhang te vinden tussen: esthetiek, functionaliteit en persoonlijkheid.  Ondanks de complexiteit straalt het totaalconcept eenvoud, luxe en sereniteit uit. De materiaalkeuze en afwerkingsdetails zijn doordacht en worden creatief toegepast naargelang het wensen programma van de klant. 

 

Laura Calleeuw is steeds mee met de nieuwste trends en focust zich op tijdloze interieurconcepten.  Ontwerpplannen worden technische uitvoeringsplannen. De droom van de klant wordt uitgezet in een reële planning met de daarbij horende strikte opvolging. Laura en haar team kijken steeds in éenzelfde richting en zijn naadloos op elkaar afgestemd.  De tevredenheid van de klant staat hierin centraal. 

bottom of page